Veelgestelde vragen

Wat is Sokkies?

Sokkies is een online aanbieder van sokken. Sokkies staat voor klanttevredenheid door goede service, een prijsbewuste aanpak en natuurlijk de leukste sokken!

Sokkies Club is de dienst die het nog gemakkelijker maakt voor jou om de leukste sokken in huis te hebben. Speciaal geselecteerde sokken komen maandelijks op je deurmat. Bij Sokkies Club bepaal je zelf hoe gek je het maakt. Je kiest zelf het aantal sokken dat je per maand wilt ontvangen. Maandelijks komen nieuwe designs uit, je ontvangt dus nooit hetzelfde paar in de brievenbus. Tenzij je dit zelf wilt natuurlijk.

Je betaalt enkel de aanmeldkosten (€0,99). Jouw eerste paar sokken komt binnen 2 werkdagen na het ontvangen van de betaling op de deurmat!
Als je tevreden bent over je eerste paar sokken hoef je niets te doen; je blijft automatisch lid van Sokkies Club. Vind je de sokken tof? Mooi, dan hoef je niets te doen en betaal je voor het volgende paar slechts €7,99 (incl. verzending). Het lidmaatschap van Sokkies Club is een maandelijkse dienst en gaat in op het moment van registratie. Zit je sokkenla vol? Dan meld je je eenvoudig af door te mailen naar info@sokkiesclub.nl. Ook als je 2 paar Sokkies in de maand wilt ontvangen krijg je uiteraard het eerste paar gratis. De prijs voor het andere paartje zit verwerkt in de aanmeldkosten.

Je ontvangt jouw sokken maandelijks tussen de 1e en de 5e van de nieuwe maand.

Het eerste paar van je eerste maand krijg je voor slechts €0,99. Voor het volgende paar dat je ontvangt betaal je €7,99 inclusief verzending.

Wil je meer dan 2 paar sokken per maand in huis ontvangen? Neem dan contact op, dan wordt dat geregeld!

Uiteraard kun je als bedrijf ook bestellen, je kunt zelfs lid worden van Sokkies Club. Wil je voor je medewerkers maandelijks nieuwe sokken? Neem contact op via info@sokkiesclub.nl en dan komen we samen tot een oplossing!

Ja dat kan zeker. Klanten die lid zijn van Sokkies Club krijgen de nieuwste designs als eerste in huis, zodra zij het desbetreffende design hebben ontvangen wordt deze beschikbaar in de webshop. Word je lid van Sokkies Club dan kan het zijn dat je sokken ontvangt die reeds in de webshop beschikbaar zijn.

Retouren

Ben je niet tevreden? Dan wij ook niet. Vertel ons rustig je klacht en wij gaan er mee aan de slag. Hiervoor vragen wij je om contact op te nemen met de klantenservice via het contactformulier of via Facebook.

Levering

Sokkies Club is een maandelijkse dienst waarbij je de sokken ontvangt tussen de 1e en 5e dag van de maand. Wij houden graag rekening met studenten, vandaar dat wij de betaling rond de 25e (na het ontvangen van de studiefinanciering) afschrijven.

Kan er geen sok meer in de sokkenla? Geen probleem. Meld jezelf eenvoudig af door in te loggen op je account of een mail te sturen. Vergeet bij het formulier niet je naam en bestelnummer in te vullen. Indien je je abonnement voor de 20e van de maand stilzet ontvang je geen nieuwe sokken meer voor de komende maand.

Voorbeeld: Zet je jouw abonnement op 18 juni stil, ontvang je tussen 1 en 5 juli geen sokken meer.

 

 

Je eerste paar Sokkies ontvang je binnen 2 werkdagen. De volgende zending komt de maand erop tussen de 1e en de 5e van de maand.
Voor alle losse producten in de webshop is levertijd eveneens 2 werkdagen. Wanneer er iets bijzonders aan de hand is met je bestelling houden wij je via de mail op de hoogte.

In 90% van de gevallen geldt; voor 15.00 uur besteld – volgende werkdag in huis.

Adreswijzigingen mag je mailen naar info@sokkiesclub.nl. Doe dit tijdelijk, Sokkies is niet aansprakelijk voor sokken die op het oude adres worden bezorgd.

Adreswijzigingen in je account kunnen we helaas niet inzien. Deze worden dus niet meegenomen.

Op jouw nieuwe adres wil je natuurlijk ook je Sokkies ontvangen.

Stuur tijdig een mailtje naar info@sokkiesclub.nl en geef je nieuwe adres door.

De sokken

Zowel de maandelijkse als de losse sokken die je bestelt in de webshop zijn ‘One-Size’. Dit wil zeggen dat deze passen voor zowel mannen als vrouwen met een voetmaat tussen de 38 en 48. In vrijwel alle gevallen passen de sokken voor kleinere of grotere maten. Mocht je specifieke wensen hebben neem dan contact op

De sokken bestaan voor 80% uit katoen, 15% spandex en 5% uit elastiek. De samenstelling hiervan kan minimaal veranderen.

De bamboesokken bestaan voor 80% uit bamboevezels en 20% spandex.

De sokken van Sokkies zijn altijd voorzien van een logo (het uiltje). De sokken worden exclusief gefabriceerd voor Sokkies en zijn van de hoogste kwaliteit.

Het mooie van de sokken van Sokkies is dat ze zowel door mannen als vrouwen gedragen worden. Iedereen die meer blijheid aan zijn voeten wil moet lid worden!

Load More

© 2019 SOKKIES CLUB.
WhatsApp WhatsApp ons