Sokkies Club stopt ermee..

Sokkies Club stopt..

In 2016 zijn we begonnen met Sokkies Club, een van de eerste sokken abonnementen in Nederland. Nu, 7 jaar later, stoppen we ermee. 

Waarom?
De afgelopen jaren hebben we meer en meer de focus gelegd op de zakelijke markt. Het maken van custom sokken voor bedrijven. Sindsdien hebben we immense groei doorgemaakt en is Sokkies Club op een lager pitje komen te staan. Helaas hebben we de tijd en budgetten niet meer om van de abonnementsvorm een succes te maken en onze klanten de service te bieden die ze verdienen. Wij hebben daarom met pijn in ons hart besloten om afscheid te nemen van Sokkies Club.

En nu?
In december heb je het laatste nieuwe paartje ontvangen: de altijd populaire kerstsokken. Dit jaar gekozen door jullie zelf. 

Vanaf begin 2024 gaan wij onze restvoorraad opmaken en ontvangen abonnees sokken die we eerder hebben uitgebracht. Zolang de voorraad strekt. Naar verwachting zal dit nog enkele maanden zijn. 

Wat gebeurt er met mijn abonnement?
Als huidig lid van Sokkies Club kun je kiezen voor twee opties:

  1. Jouw abonnement laten doorlopen, je ontvangt dan nog een aantal maanden sokken met eerder uitgebrachte designs. Hiervoor hoef je niets te doen.
  2. Stoppen met het abonnement. Je ontvangt dan geen sokken meer. Afmelden kan via de inlog of door te mailen naar info@sokkiesclub.nl.

Ik heb een sokkenabonnement cadeau gekregen, wat nu?
Jouw abonnement loopt door volgens de looptijd van jouw cadeaubon. Wij doen ons best om je designs te sturen die je nog niet hebt ontvangen.

Als laatste…
We hebben nog een kleinigheidje voor jou als trouw lid: alle sokken in de webshop staan er met flinke korting op. Je mag zoveel bestellen als je zelf wilt, OP=OP.

En natuurlijk het allerbelangrijkste:

Bedankt voor de mooie jaren, het was een geweldig avontuur!

Mike & Team Sokkies
© 2019 SOKKIES CLUB.
WhatsApp WhatsApp ons